Zabierz ze sobą aparat, zrób kilka zdjęć swojego CX3, aby się nimi podzielić!
Wskocz do zdjęcia i pokaż też swoją twarz!
Wskocz do zdjęcia i pokaż też swoją twarz!
Dzięki za komentarz. Próbowałem wyrównać cienie i światła, ale kolor jest zbyt "pomarańczowy". Wygląda jak maleńki wóz strażackiHej kolego, zdjęcie jest niesamowite!!
Cześć, kupiłem w tym sklepie:Hej kolego, osłony przeciwdeszczowe są niesamowite, czy mogę poznać stronę internetową, na której je kupiłeś?
Hej kolego, niesamowite modyfikacje! Czy mógłbyś mi powiedzieć, gdzie znalazłeś chrom na przednim zderzaku? Wygląda na oryginalny z modelu 2018+, który udało Ci się zainstalować w modelu 2015-2017Mój CX-3 z 2016 roku
Dzięki, kupiłem go od Tasca parts. Są oem, ale musisz zrobić otwory, aby je zainstalować. Oto strona internetowa i numery części:Hej stary, niesamowite modyfikacje! Czy mógłbyś mi powiedzieć, gdzie znalazłeś chrom na przednim zderzaku? Wygląda na oryginalny z modelu 2018+, który udało Ci się zainstalować w modelu 2015-2017.
Samochód siedzi idealnie, gwinty czy poduszki kolego, czy to również 20'?Mój CX-3 z 2016 roku
Jest na airlift, 19'' felgach Mazda 6 touring.Samochód siedzi idealnie, gwint czy poduszki kolego, czy to również 20's?
Samochód siedzi idealnie, gwint czy poduszki kolego, czy to również 20's?