Mazda CX-3 Forum banner
1,081 - 1,100 of 1,699 Posts
Witaj ASH8, widziałem Cię na innych forach z tymi samymi informacjami i naprawdę to doceniam.

Czy możesz mi przesłać najnowsze oprogramowanie układowe dla Mazdy 3 NA 2015?

Bardzo dziękuję. Moja obecna wersja to 55, z tego co czytałem, powinienem móc przejść bezpośrednio do wersji 74. Czy możesz to zweryfikować?

Jeszcze raz dziękuję. E-mail to JKaforey@gmail.com

Cześć wszystkim,

proszę o pomoc. Próbowałem zaktualizować z 59.00.449 do 70.00.100, ale zainstalował się tylko fail safe, podczas gdy ponowna instalacja nie. Czekałem co najmniej 30 minut, ale utknęło w przygotowaniu. Nie włączyłem samochodu, tylko obudziłem CMU i urządzenie nie jest zbrickowane, jednak boję się uruchomić silnik. Zasadniczo utknąłem z zaktualizowanym fail-safe, podczas gdy wciąż mam wersję OS 59. Próbowałem ponownie pobrać plik, również z innym USB, ale jest tak samo.
Jakieś rady?
Czy powinienem spróbować znaleźć 59.00.449 i zainstalować tylko fail safe, może coś innego?

Wielkie dzięki za radę!!!!

Cześć,

zobaczyłem na forum, że ASH8 może pomóc w aktualizacji cx-5 (2019 MZD Connect), aby móc korzystać z Apple CarPlay. Właśnie kupiłem Mazdę CX-5 i ma wersję systemu operacyjnego 59.00.545 EU N (Holandia Europa). Chciałbym zaktualizować do najnowszej wersji systemu operacyjnego. Czy możesz pomóc z oprogramowaniem układowym/narzędziami/instrukcjami?

Dzięki z góry!

Pozdrawiam

Nadal polecam WIĘKSZOŚCI ludzi, aby zanieśli to do dealera. Jeśli coś się stanie, a mam na myśli cokolwiek, jesteś w czarnej d***, jeśli spróbujesz to zrobić sam. Pozwól dealerowi się tym zająć i przejąć całą odpowiedzialność. Jedynymi osobami, które powinny to robić same, są te, które czują się swobodnie w hakowaniu swojego systemu i robiły to już wcześniej.
Kocham tę społeczność

DO WSZYSTKICH CZŁONKÓW FORUM WYMAGAJĄCYCH AKTUALIZACJI OPROGRAMOWANIA

MUSISZ skontaktować się z członkiem forum ASH8 za pośrednictwem jego danych kontaktowych. Zamieścił to na końcu swojego pierwszego postu w tym wątku - przeczytaj cały wątek, aby uzyskać więcej informacji. Zauważ, że jest on również częstym gościem na forum Mazda3revoiution i możesz mieć więcej szczęścia, kontaktując się z nim tam po dołączeniu do tego forum.

Aby uzyskać linki do najnowszego oprogramowania, SKONTAKTUJ się ze mną TYLKO za pośrednictwem wiadomości prywatnej tutaj. Nowi członkowie muszą opublikować post na forum, aby się zakwalifikować.
Kliknij tutaj, aby wysłać mi wiadomość.