Something messed up on this site? - Mazda CX3 Forum
User Tag List

 1Likes
  • 1 Post By jtonline
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 Old 01-21-2017, 09:58 PM Thread Starter
Senior Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Toronto, Canada
Posts: 205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 38 Post(s)
Something messed up on this site?

Can't log in with my laptop. I get that "IP address awaiting verification" screen so I click the link to resend the verification email type in my username and password but I don't get the email show up in my inbox.

When I do this with my phone using my data (not my wifi network) I get the email and can login properly after clicking the link in the email.

Anybody know why I don't get the email using my laptop on my home wifi network when it gives me the IP verification screen?

Tony

I understand all the security stuff and all but not being able to login just because my IP address somehow got changed by my ISP is a bit much. Don't have this issue on othe MBs I'm on.

Used my phone to post this total pita when I should use my laptop.

T. Chan
17 CX-3 GS AWD
10 Suzuki SX4 6sp AWD
09 Z06
13 GT500
Cman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 Old 01-21-2017, 10:08 PM
Super Moderator
 
anchorman's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Derbyshire UK
Posts: 2,078
Mentioned: 41 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 483 Post(s)
Garage
I've looked in my settings but can't help. I think it's something the admin team would have to do but I've never had any luck contacting them either. Sorry for the problem it is causing you.

Currently CX5 SportNav 2.2 diesel automatic and AWD.
Formerly CX3 SportNav 1.5 diesel automatic and AWD.

All advice is given in good spirit and taken entirely at the readers own risk. WORK SAFELY. ©2018 anchorman

ď.........and another thing"
anchorman is offline  
post #3 of 10 Old 01-21-2017, 11:19 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2015
Location: Seattle WA
Posts: 872
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 206 Post(s)
I have no idea. What little I know about this sites security protocol is that they seem to be on the restrictive side but I have no visibility to any settings as a moderator.

If anyone else has had an issue, please chime in.

2016 CX3 GT w/ i-Activesense. Black on Parchment and lovin it!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
DJ9999 is offline  
 
post #4 of 10 Old 01-22-2017, 05:25 AM
Super Moderator
 
anchorman's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Derbyshire UK
Posts: 2,078
Mentioned: 41 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 483 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by DJ9999 View Post
I have no idea. What little I know about this sites security protocol is that they seem to be on the restrictive side but I have no visibility to any settings as a moderator.

If anyone else has had an issue, please chime in.
Glad youíve looked DJ, if you canít fix it, Iíve got no chance.

Currently CX5 SportNav 2.2 diesel automatic and AWD.
Formerly CX3 SportNav 1.5 diesel automatic and AWD.

All advice is given in good spirit and taken entirely at the readers own risk. WORK SAFELY. ©2018 anchorman

ď.........and another thing"
anchorman is offline  
post #5 of 10 Old 01-22-2017, 08:34 PM
Senior Member
 
jtonline's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Herefordshire, UK
Posts: 118
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 38 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Cman View Post
...Anybody know why I don't get the email using my laptop on my home wifi network when it gives me the IP verification screen?..
I can't remember ever seeing an IP verification screen, however, if you're not getting forum auto-generated emails, check they are not being rejected by an anti-spam filter at your ISP and/or on your computer's email client.

The easiest way is usually to temporarily turn off the anti-spam measures on your mailbox (check with your ISP if they have enabled anti-spam and if so, how to disable it) and then request the email again.

You could also try adding the domain vsobr.com to any anti-spam whitelist at your ISP and/or on your computer.
anchorman likes this.

09/15 CX-3 Sport Nav, Dynamic Blue Mica, 1.5 Diesel, AWD, Automatic

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
jtonline is offline  
post #6 of 10 Old 01-22-2017, 09:31 PM Thread Starter
Senior Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Toronto, Canada
Posts: 205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 38 Post(s)
I just signed on with the laptop. This time I noticed there was a different IP address from yesterday. The MB gave me that IP verification screen again but I just went into my email (Hotmail) and sure enough I got an email there to click on the link to accept the new IP address.

So I'm back on................I wonder for how long though.

Thanks for the tip above jt, if I have this issue again I'll give that a shot.

Tony
Cman is offline  
post #7 of 10 Old 01-22-2017, 11:29 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2015
Location: Seattle WA
Posts: 872
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 206 Post(s)
Glad you're business as usual. Hope there are no more issues.

2016 CX3 GT w/ i-Activesense. Black on Parchment and lovin it!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
DJ9999 is offline  
post #8 of 10 Old 06-04-2017, 11:44 AM Thread Starter
Senior Member
 
Cman's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Toronto, Canada
Posts: 205
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 38 Post(s)
This issue happened again. Tried to log in on May 30th and it was the same deal. Left it and tried again this morning and didn't work so I went back into my deleted emails and found the link to verify the IP address AGAIN (tried the same thing back on the 30th but that time it didn't work even after verifying it).

Such a PITA having to do this extra step coming here if I haven't been around for a period of time.
Cman is offline  
post #9 of 10 Old 06-04-2017, 09:48 PM
Senior Member
 
jtonline's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Herefordshire, UK
Posts: 118
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 38 Post(s)
You could ask your ISP if they can give you a static IP address instead of a dynamic one. Many do it free of charge if asked.

09/15 CX-3 Sport Nav, Dynamic Blue Mica, 1.5 Diesel, AWD, Automatic

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
jtonline is offline  
post #10 of 10 Old 06-05-2017, 03:44 PM
Senior Member
 
greaseman85's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Northern VA
Posts: 893
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 263 Post(s)
Garage
Interesting. I'm sure many of us have a dynamic IP address, but we don't get IP verification warnings. What else could be going on?

2016 Mazda CX-3 GT in Deep Crystal Blue on Parchment
greaseman85 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome