Navigation very slow to start - Mazda CX3 Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 05-13-2018, 01:21 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Navigation very slow to start

Hi There;

Lately my navigation starts getting very slow at first before it localize the car and start giving the indications.

Im owning a 2.0SP 2016 CX-3.

it takes about 5 to 10mn before start giving the instruction after driving for a moment, when it used to be almost immediate when i start it

Has anybody face the same issue ? how can i fix that ?

Thank you
Ramos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-13-2018, 10:52 PM
Senior Member
 
PandaG's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 217
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 56 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by Ramos View Post
Hi There;

Lately my navigation starts getting very slow at first before it localize the car and start giving the indications.

Im owning a 2.0SP 2016 CX-3.

it takes about 5 to 10mn before start giving the instruction after driving for a moment, when it used to be almost immediate when i start it

Has anybody face the same issue ? how can i fix that ?

Thank you
NOt had that issue but maybe throw it in the computer and see if thereís an update or scan the card for errors?

2018 Mazda CX3-GS, Lux + iActiveSense Pkgs. Eternal Blue Mica.
PandaG is offline  
Reply

Tags
navigation , slow

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome